Blog

Moluccan Future Foundation / Moluccan MFF Blog  / Zaterdag 30 november 2019 “Doa Untuk Maluku” in de Rai Amsterdam

Zaterdag 30 november 2019 “Doa Untuk Maluku” in de Rai Amsterdam

Moluccan Future Foundation, kortweg MFF, is een nieuwe Molukse stichting, die n.a.v. de aardbevingen van 26 september, op initiatief van verschillende particulieren en vertegenwoordigers van organisaties uit de Molukse gemeenschap in Nederland, op 4 november 2019 statutair is opgericht.

Kom op zaterdag 30 november a.s. naar de ‘Doa untuk Maluku’ in de RAI Amsterdam.

Want die dag presenteert MFF zich officieel met het organiseren van een “Doa Untuk Maluku”. Samen met kinderen zal aandacht worden gevraagd voor de rampzalige gevolgen van de aardbevingen op de Molukken, een samenkomst ook waarin Molukse voorgangers van Christenen en Moslims voorgaan in overdenking en gebed. De middag wordt afgesloten met een cultureel programma met tal van Molukse artiesten, zang- en dansgroepen.

MFF, dat al een eerdere statement naar buiten had gebracht onder de noemer “Hulpactie Maluku”, organiseert dus op 30 november 2019 een overdenking in de RAI Amsterdam. Van 12.00 tot 21.00 uur. De entreeprijs is €12,50 p.p. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.

KAARTEN ZIJN VERKRIJGBAAR VIA EVENTBRITE. KLIK HIERVOOR OP DE VOLGENDE LINK!

Het programma ziet er als volgt uit:

Overdenking:

▪Domina Bernard Kuhurima
▪Hadji Achmad Pattisahusiwa
▪Pastor Wilfred Kols
▪Pastoor Eko Silvester

Sprekers:

▪Dr. Minggus Nanlohy
▪Cayetano Sapury
▪Eko Poceratu (uit Ambon)
▪Yopi Abraham

▪Bert Tahitu (presentatie)

Muzikale bijdrage:

▪Sabine Dissels
▪Lisa Noya, Wim Lohy & Nippy Noya (NoyaLohyNoya)
▪Eppata
▪Rilona Pattipawae
▪Vocal Group Anak2 Tanimbar (di Belanda)

Culturele bijdrage:

▪Cakalele Dadatoko Halmahera
▪Tenggara ’93 Zevenaar

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@moluccanfuturefoundation.com.

 

 

 

Geen reactie's

Post a Comment